DE BIG SMILE.

ONTWIKKEL-

CYCLUS.

 

DE BIG SMILE.

ONTWIKKEL-

CYCLUS.

 

Bij Obelink zijn we voortdurend in beweging, hierdoor kan het soms lastig zijn om aandacht en tijd te besteden aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Omdat we dit heel goed begrijpen, hebben we een ontwikkelcyclus opgezet die past bij onze dynamische en bewegende organisatie: de BIG SMILE ontwikkelcyclus. De cyclus bestaat uit waardevolle momenten van zelfontdekking en teamontwikkeling en vormt de basis voor onze voortdurende groei. 

 

 

 

HOE HET

WERKT.

 

HOE HET

WERKT.

De BIG SMILE ontwikkelcyclus omvat verschillende elementen, waaronder:

  • Smile sessies: teamsessies over strategie en groei.
  • Rol-fit gesprekken: inzicht in je rollen, uitdagingen en kansen.
  • 360° feedback: inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten.

De combinatie van deze elementen vormt de basis voor onze voortdurende groei.

BIG!

Begrijpen:

Je weet waarom en hoe je dingen doet.

Inzicht:

Je bent je bewust van je sterke punten en weet waar je nog beter in kunt worden.

Groeien:

Je staat nooit stil en wordt steeds beter in wat je doet.

SMILE!

Strategie:

We bekijken de purpose en accountabilities van onze cirkel en bereiden indien nodig voorstellen voor het roloverleg met onze bredere cirkel voor. We evalueren ook onze “nog liever dans” verklaring en passen deze zo nodig aan.

Meten:

We beoordelen onze huidige indicatoren en controleren of ze een nauwkeurig beeld geven van de prestaties van ons team. We stellen ook kwantificeerbare doelen op om onze prestaties te meten.

Inzicht:

We bespreken onze sterke en zwakke punten als team, identificeren kansen en bedreigingen, en reflecteren op onze externe omgeving.

Leren:

We formuleren als team onze leerdoelen en stellen acties vast om onze samenwerking en groei te bevorderen.

Evaluatie:

We kijken terug op de afgelopen zes maanden, beoordelen waar we tevreden over zijn, welke ontdekkingen we hebben gedaan en wat we hebben geleerd. Ieder teamlid heeft de vrijheid om elk onderdeel naar eigen inzicht te wegen, met als doel ons team voortdurend te verbeteren.

VOEL JE VRIJ.
GROEI MET
OBELINK.

Ontwikkeling gaat over jou.

Bij Obelink draait ontwikkeling om jou. Het is iets persoonlijks waarbij je werkt aan dingen die voor jou belangrijk zijn. Misschien wil je beter worden in wat je doet, nieuwe dingen leren of gewoon jezelf beter begrijpen. En als je nog niet weet wat je precies wilt, is dat ook helemaal prima. Wij staan voor je klaar om samen te ontdekken waar jij naartoe wilt groeien. Jezelf kunnen zijn door dingen te doen waar je energie van krijgt, is wat wij bij Obelink belangrijk vinden.

 

Samen zijn we sterker.

Hoewel ontwikkeling persoonlijk is, hoef je het niet alleen te doen. Samen werken we aan groei, omdat we geloven dat wanneer jij je ontwikkelt, dit niet alleen jou, maar ook je team en de organisatie versterkt. Door elkaar te helpen kunnen we samen blijven groeien, want bij Obelink zijn we nooit uitgegroeid.

 

Groei is een kans, geen verplichting.

Ontwikkeling is geen verplichting, maar een kans. Wij bij Obelink willen je ondersteunen in jouw groei en ontwikkeling, echter begint de groei bij jou. Je mag groeien op je eigen tempo, omdat we geloven dat groei het beste werkt wanneer het vanuit intrinsieke motivatie komt. Het startpunt van groei ligt dus bij jou, en vervolgens staan wij voor je klaar om je te ondersteunen en mogelijkheden te creëren.

 

 

VOEL JE VRIJ. GROEI MET OBELINK.