EEN PRAATJE MAKEN AAN

DE KASSA, MET DANIQUE!

EEN PRAATJE MAKEN AAN

DE KASSA, MET DANIQUE!

Hi Danique, hoe ben je bij Obelink terechtgekomen?

“Ik was op zoek naar werk en zag de vacature als kassamedewerkster voorbij komen. Toen ik mij hier verder in ging verdiepen sprak de manier van werken mij erg aan en het feit dat er veel (doorgroei)mogelijkheden zijn. Ook het contact met mensen, rustig een praatje kunnen maken aan de kassa, is iets waar ik blij van werd. Vervolgens heb ik gereageerd op de vacature en inmiddels alweer een maand werkzaam hier!”

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Ik vind het heel erg leuk! Leuke klanten en vriendelijke collega’s, de tijd vliegt voorbij. Mijn Duits gaat ook steeds beter, ik leer snel door het gewoon te doen, zo leer je weer van collega’s en ook klanten. Ik heb op dit moment een tussenjaar, door bij Obelink te werken kan ik lekker bijverdienen en blijf ik leren en mezelf ook ontwikkelen.”

Wat vertel je over Obelink op een feestje?

“Ik vraag meestal eerst of ze Obelink kennen, bij 9 van de 10 gevallen is dat ook zo. Ik merk dat ik erg enthousiast praat wanneer ik anderen vertel over mijn werk en raad het dan ook regelmatig bij anderen aan om hier te komen werken.”

Waar zie je jezelf over een aantal jaar?

“Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik na mijn tussenjaar wil gaan doen. Mocht ik weer naar school gaan dan zou ik hier graag willen blijven werken met een bijbaan. Ik vind het werk bij de kassa erg leuk om te blijven doen, en wie weet komen er ook nog wel andere mogelijkheden voor mij binnen Obelink, we gaan het zien!”

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

“Eigenlijk zoals een werkdag nu al gaat! Ik start de dag met het helpen van collega’s in de winkel en vervolgens ben ik achter de kassa aan het werk, ik heb veel contact met collega’s en klanten. De tijd gaat echt mega snel voorbij.”

Als je Obelink in drie woorden moet omschrijven…

“Klantvriendelijk, flexibel en spontaan.”

Als kassamedewerk(st)er bij Obelink zorg jij ervoor dat onze klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. Lijkt het jou leuk om hier aan bij te dragen? Bekijk dan onze vacatures eens.