LEANNE BIJ

TEAM VERKOOP.

LEANNE BIJ

TEAM VERKOOP.

Leanne vertel eens, hoe ben je bij Obelink terecht gekomen?

“Ik ben eigenlijk via een bekende op de tuinmeubelen afdeling van Obelink terecht gekomen en hier nu inmiddels bijna een jaar werkzaam! De flexibiliteit sprak mij erg aan en het was de fijne sfeer die voor mij de doorslag gaf, ik ging met een erg goed en positief gevoel naar huis na mijn sollicitatiegesprek.”

Hoe bevalt jouw rol als verkoper op de tuinafdeling?

“Erg goed! Ik ga met veel plezier naar m’n werk. In de zomer vliegen de dagen voorbij en in de winter is het wat rustiger. Ik heb veel afwisseling in het werk: klanten adviseren, vragen beantwoorden, de showroom inrichten en aankleden. Zo kan ik lekker bezig blijven en is de dag zo weer om. Ik vind het fijn dat het een platte organisatie is, je start in een gelijk team en kunt zo verder groeien binnen je team en eventueel ook binnen andere teams. Vanaf begin af aan voelde ik de vrijheid om mijn mening en ideeën te delen, de vrijheid die je krijgt kun je veel van leren. Het roldenken vond ik op het begin wel moeilijk inkomen, maar als je er eenmaal een beetje bekend mee bent is het erg fijn werken.”

Wat vertel je je vrienden over Obelink?

“Dat het erg prettig en flexibel werken, en dat dit, samen met de leuke collega’s, de werkdagen erg leuk maken. En daarnaast dat je veel kunt leren bij Obelink, zowel vaardigheden als persoonlijke ontwikkeling, door bijvoorbeeld cursussen als Duits, verkoop en Excel.”

Waar zie je jezelf over een aantal jaar?

“Ik zie mezelf dan zeker nog bij Obelink werken want heb het hier erg naar m’n zin! Het stukje verkoop vind ik erg leuk, wie weet komen er nog andere rollen bij maar zou wel graag bezig blijven met verkoop en contact blijven houden met mensen.”

Als je Obelink in drie woorden moet omschrijven…

“Sfeervol, flexibel en gemoedelijk!”

Lijkt het jou ook leuk om als verkoper een steentje aan bij te dragen aan het vakantiegevoel van miljoenen kampeerders in Europa? Bekijk dan onze vacatures eens bij team verkoop!