ROAR BIJ

TEAM LOGISTIEK.

ROAR BIJ

TEAM LOGISTIEK.

Hoi Roar! Hoe lang werk je al bij Obelink en hoe ben je er terecht gekomen?

“Zo’n vijf jaar geleden ben ik bij Obelink begonnen als vakantiemedewerker aan de inpaktafel en als orderpicker. Ik volgde toen een studie en kon daarnaast aan het werk bij Obelink. Voordat ik bij Obelink werkte wist ik niet dat het zo groot was, ik kende alleen de winkel en had geen idee dat er ook zo’n groot logistiek proces achter zat. Dit vond ik erg interessant. Na het afronden van de studie ben ik bij Obelink gebleven en kon ik aan de slag bij inbound en werd daarnaast MBO opgeleid.”

Hoe ervaar je het werken bij Obelink?

“Goed! De werksfeer is heel erg fijn en er zijn mooie kansen om door te groeien door middel van opleiding. Leuke feestjes en Obelink staat in iedere cirkel voor je klaar. Ik hoop nog verder door te kunnen groeien en ervaringen op te doen, zodat ik mijn stokje straks ook weer door kan geven.”

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

“Volle dagen met veel werk en een grote groep collega’s. Samen met alle collega’s de orders verzenden om voor blije klanten te zorgen. En daarnaast ook verbeteringen doorvoeren samen en zorgen dat alles werkt. Maar eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde, hoe een dag verloopt hangt namelijk van veel verschillende dingen af.”

Wat vertel je over Obelink op een feestje?

“Dat het fijn werken is bij Obelink. Collega’s kunnen goed met elkaar overweg en er zijn veel mogelijkheden en kansen om te ontwikkelen. Ook vertel ik over mijn dagelijkse werkzaamheden en vooral over het logistieke gedeelte en dat Obelink veel meer is dan alleen een winkel ;).”

Hoe ervaar je het roldenken?

“Ik vind het roldenken een fijne manier van werken. Ik zou het iedereen aanraden, vooral wanneer je van afwisseling en mogelijkheden houdt. Met deze werkwijze kun je je eigen ideeën benoemen en realiseren. Je zit niet vast aan één standaard functie, maar je kunt verschillende rollen vervullen. Daarnaast biedt het roldenken veel (doorgroei)mogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.”

Als je Obelink in 3 woorden moet omschrijven.

“Gezellig, fantastisch, groots!”

Lijkt het jou ook leuk om een afwisselende baan te hebben in de logistiek van de grootste kampeerspecialist van Europa? Bekijk dan onze vacatures eens.