BIJBAAN BIJ OBELINK?

"LEREN EN BIJVERDIENEN!"

BIJBAAN BIJ OBELINK?

"LEREN EN BIJVERDIENEN!"

Souhayla, hoe lang werk je al bij Obelink?

“Ik werk sinds augustus 2022 bij Obelink. Daarnaast doe ik nog vavo deeltijd om een natuurkunde certificaat te behalen. Met een bijbaan bij kan ik mooi wat bijverdienen, bij Obelink zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met school.”

Kun je school en een bijbaan goed combineren?

“Ja zeker, het fijne is dat ik op zowel school als werk veel leer. Ik heb meerdere talen gehad op school en door het werken bij de klantenservice is dit sterk verbeterd. Ik vond bellen aan het begin nog best wel spannend, maar nu vind ik het fijn om klanten te kunnen helpen. Je bent altijd bezig met de klant en probeert voor hem/haar de juiste oplossing te bedenken, dit is mogelijk door alles wat ik al heb geleerd. Het werk is erg afwisselend en je leert altijd weer iets nieuws. Mijn ouders zijn ook erg trots wanneer ik ze vertel over de dingen die ik leer en dat ik mezelf ontwikkel op zoveel gebieden.”

Als je Obelink in drie woorden moet omschrijven…

“Vriendelijk, afwisselend en gezelligheid!”

Waar zie je jezelf over een aantal jaar?

“Ik zou volgend jaar graag aan de universiteit willen beginnen, tandheelkunde of geneeskunde! Het liefst blijf ik daarnaast nog werken als dat mogelijk is. En ik denk dat de ervaring die ik inmiddels opgedaan heb met het werken met klanten ook altijd van pas zal komen in de toekomst.”

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

“Ik vind het vooral belangrijk dat er afwisseling in mijn werk zit en dat het gezellig is. Dit beide is er eigenlijk altijd wel. Ik heb gezellige collega’s waar ik fijn mee samenwerk en geen dag is hetzelfde.”

Ook voor een bijbaan zit je goed bij Obelink, met mogelijkheden bij bijvoorbeeld onze klantenservice, kassa of in ons magazijn. Bekijk onze vacatures of neem contact op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.