TUSSENJAAR BIJ OBELINK?

“DOEN! HARTSTIKKE LEUK!”

TUSSENJAAR BIJ OBELINK?

“DOEN! HARTSTIKKE LEUK!”

Deborah, hoe bevalt jouw tussenjaar?

“Goed! Ik ervaar mijn tussenjaar als erg leuk en leerzaam. Ik werk in de winkel binnen de cirkel Sport & Outdoor. Mijn leuke collega’s en de open en goede werksfeer zorgen voor veel plezier op de werkvloer. Er worden grapjes gemaakt, vragen kunnen altijd gesteld worden en iedereen is bereid mee te denken en helpen.”

Hoe ben je bij Obelink terecht gekomen?

“Onder andere door mijn interesse in het vakgebied. Ik wil graag met mijn hobby bezig zijn voordat ik aan mijn carrière als social worker begin, dus een baan bij Obelink past daar perfect bij. Daarnaast is Obelink voor mij dichtbij, zo was ik er zelf al vaker geweest en had ik er ook goede verhalen over gehoord.”

Als je Obelink in drie woorden moet omschrijven…

“Openheid, avontuurlijk, divers, kampeergevoel. Oeps dat zijn er al vier…”

Wat vertel je over Obelink op een feestje?

“Ik vertel wel eens over verhalen waar ik trots op ben, bijvoorbeeld wanneer klanten blij geholpen zijn door goed advies. Maar ook over de fijne werksfeer, het kampeergevoel is eigenlijk continue aanwezig tijdens een werkdag.”

Wat zijn je plannen na je tussenjaar?

“Ik ga straks mijn studie weer oppakken. Daarnaast zou ik hier zeker willen blijven werken als die mogelijkheid er is, wellicht als bijbaan naast mijn studie. Lekker op de werkvloer bij Sport & Outdoor, erg afwisselend werk en veel klantcontact wat ook erg leerzaam is.”

Voor een tussenjaar zit je bij Obelink goed, met mogelijkheden bij bijvoorbeeld logistiek, in de winkel of bij onze klantenservice. Bekijk onze vacatures of neem contact op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.