PAK JOUW ROL.

VASTE FUNCTIES?

DIE HEBBEN

WE NIET.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

PAK JOUW ROL.

VASTE FUNCTIES? DIE HEBBEN WE NIET.

 

Wij doen het bij Obelink namelijk net even iets anders. Geen managers, geen vaste functies, maar wel een rol die helemaal bij jou past. Een rol waar je eigen baas over bent. Wij geloven dat je door deze holacratische manier van werken het maximale uit jezelf kunt halen.

Het is voor ons belangrijk dat je iets doet waar je energie van krijgt. Betrokken zijn, zelf keuzes maken en eigen ideeën realiseren is iets wat we met deze manier van werken, het roldenken, willen stimuleren.

 

 

 

VRIJHEID

BRENGT JE VERDER.

 

VRIJHEID

BRENGT JE VERDER.

Je bent niet beperkt tot één functie.

Je kunt een rol of zelfs verschillende rollen uitvoeren door het hele bedrijf. Wij benutten graag ieders kracht: pak een rol waar jij goed in bent. 

Voel je vrij om nieuwe dingen te proberen. Om fouten te maken en ervan te leren. Voel je vrij om collega’s aan te spreken en elkaar scherp te houden. Voel je vrij om écht jezelf te zijn en daar het maximale uit te halen. Daar helpen we elkaar bij. Voel je vrij, groei met Obelink. 

Judith: "Het mooie aan roldenken is dat je zelf voor je rollen verantwoordelijk bent en als je denkt dat een rol nog verbeterd kan worden, jij daar de vrijheid in hebt om dit verder uit te werken of te verbeteren. Roldenken is onbeperkt groeien binnen je eigen kunnen en op je eigen tempo.”

We werken samen aan één purpose

We horen je denken: maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Dat antwoord is eigenlijk heel simpel. Rollen die met elkaar te maken hebben, vormen samen een cirkel. Met al deze rollen werk je samen aan een gemeenschappelijk doel: de purpose van de cirkel. Beslissingen worden door de betreffende rol zelf gemaakt en communicatie binnen en tussen de cirkels gaat direct, zonder omwegen. Met alle cirkels samen werken we weer aan de bedrijfsbrede purpose. Zolang jij met je werkzaamheden en keuzes bijdraagt aan deze purpose, is alles mogelijk. Jij bent zelf met de collega’s in je cirkel verantwoordelijk voor je bijdrage aan deze purpose. Deze holacratische organisatiestructuur geeft jou en je collega’s veel vrijheid en flexibiliteit, maar daarnaast ook duidelijke kaders. Binnen deze kaders is er veel ruimte voor experimenteren en ontdekken. 

Wie is dan de baas?

Jij! Jij bent de baas over je eigen rollen. Doordat de purpose & verantwoordelijkheden per rol zijn vastgelegd, krijg je dus ook de volledige bevoegdheid om binnen je rol besluiten te nemen. Deze vorm van holacratie, het roldenken, zorgt voor een zelfsturende organisatie waarbij de verantwoordelijkheid bij alle medewerkers binnen de organisatie ligt. Dit geeft onze medewerkers een groot betrokkenheidsgevoel, die zich op deze manier continu blijven ontwikkelen. En zo blijven we samen groeien, zónder dat dit invloed heeft op de werkvloer en -sfeer.