TRAINEESHIP

MET HIDDE.

TRAINEESHIP

MET HIDDE.

Hidde is inmiddels begonnen aan zijn tweede traineeship binnen Obelink en hij vertelt graag over zijn ervaringen met het Obelink Traineeship.

Wat heb je geleerd tijdens je vorige traineeship dat je nu toepast in je huidige rol als trainee?

“Tijdens mijn vorige traineeship bij Obelink heb ik me voornamelijk gericht op de ontwikkeling van mijn soft skills. Een belangrijk aspect was de cursus "Getting Things Done", die mijn productiviteit aanzienlijk heeft verhoogd. Daarnaast heb ik vooruitgang geboekt in mijn communicatieve vaardigheden en ben ik proactiever geworden door met met duidelijke doelen en een heldere visie te werken.”

Wat heeft het traineeship je gebracht op gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling?

“Mijn persoonlijke groei heeft zich vooral gericht op soft skills, die zowel in mijn professionele als persoonlijke leven van toepassing zijn. Mijn communicatie is sterk verbeterd, en ik ben efficiënter geworden in het overbrengen van mijn ideeën en luisteren naar anderen. Ik straal nu meer zelfvertrouwen uit dan aan het begin van het traineeship. Mijn toekomstige doelen zijn gericht op het opdoen van meer kennis en specialisatie in het vakgebied van een controller, mogelijk door middel van aanvullende cursussen of opleidingen.”

Op welke manieren heeft het traineeship jouw rol en betrokkenheid binnen het bedrijf versterkt?

“Door het traineeship krijg je een holistisch beeld van het gehele bedrijf en de verschillende cirkels binnen Obelink. Het dynamische karakter van het roldenken brengt constant veranderingen met zich mee. Een opvallende uitdaging is om bij het opstarten van grotere projecten de juiste cirkels en rollen te betrekken. Samenwerking met verschillende cirkels en rollen is belangrijk om bij te dragen aan de groei van Obelink.”

Welk advies zou je geven aan trainees die net starten met hun traineeship bij Obelink?

“Mijn advies voor nieuwe trainees bij Obelink is om een open-minded instelling te hebben. Wees nieuwsgierig en enthousiast over de mogelijkheden die je worden aangeboden. Probeer goed met je coach samen te werken om duidelijke doelen te stellen. Mijn tip is om één of twee langetermijndoelen te formuleren en deze aan te vullen met kleinere doelen of actiepunten. Dit helpt bij het bijhouden van de voortgang, en het behalen van elk doel zal motiverend werken.”

Benieuwd hoe jij kunt groeien met een baan bij Obelink? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!