VOEL JE VRIJ.

GROEI MET OBELINK.

VOEL JE VRIJ.

GROEI MET OBELINK.

Obelink groeit al jaren en jij kunt meegroeien! Bij Obelink bieden we ruimte voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als binnen onze organisatie. Dit doen we door middel van workshops en cursussen, maar bijvoorbeeld ook door een Obelink traineeship aan te bieden. Daarnaast hebben we verschillende stage- en opleidingsplekken beschikbaar op diverse afdelingen binnen ons bedrijf. Kortom: volop kansen en mogelijkheden voor groei, groei jij met ons mee?

 

 

Ga direct naar:

OBELINK

TRAINEESHIP

 

OBELINK

TRAINEESHIP

Met het Obelink traineeship kunnen onze medewerkers zowel lerend als werkend hun positie binnen de organisatie vinden. Als trainee kun je verschillende talenten en vaardigheden verder ontwikkelen. Je past de nieuw opgedane kennis gelijk toe in de praktijk. Binnen een traineeship heb je niet alleen de mogelijkheid om meer te weten te komen over onze organisatie, maar ook over jezelf. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: waar zit je kracht en waar liggen uitdagingen voor jou?

Wat zeggen onze trainees?

Clélia:
"Het concept van het traineeship bij Obelink is erg persoonlijk en toegankelijk. Dit vind ik dan ook perfect bij Obelink passen. Het traineeship is dé perfecte manier om in de praktijk te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Naast dat ik mijzelf ontwikkel tijdens het traineeship, ontwikkelt de cirkel (team) zich ook. Zowel persoonlijk als in de dagelijkse werkzaamheden.”

STAGE &

OPLEIDINGS-

PLEKKEN

 

STAGE &

OPLEIDINGS-

PLEKKEN

Zoek jij een MBO of HBO stage om praktijkervaring op te doen of wil je graag werken naast je studie? Ook dan zit je goed bij Obelink. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden voor stage- en opleidingsplekken.