PAK JOUW ROL

BIJ TEAM

ADMINISTRATIE.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

ADMINISTRATIE

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM ADMINISTRATIE

Het administratie team zorgt ervoor dat de organisatie op alle financiële vlakken in control is. Er is inzicht over hoe het met Obelink gaat en we weten precies aan welke verplichtingen we moeten voldoen. Voorraadbeheer, financiële administratie en het verwerken van bestellingen, voor ons administratie team is geen dag hetzelfde.

Ga direct naar:          Over team administratie            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

ADMINISTRATIE

Om ervoor te zorgen dat processen en systemen efficiënt zijn ingericht is ons administratie team continu bezig met het optimaliseren en op elkaar afstemmen van deze processen en systemen. Er is duidelijk overzicht en er wordt orde gehouden in de cijfertjes. Door de uiteenlopende taken binnen ons administratie team is er dagelijks contact met verschillende collega’s.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

JESSE.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.