MAAK KENNIS TIJDENS

DE KAMPEERLUNCH.

MAAK KENNIS TIJDENS

DE KAMPEER-

LUNCH.

Samen een tent opzetten, dat noemen wij bij Obelink nou echte teambuilding. Om jou als nieuwe collega kennis te laten maken met het échte kampeergevoel word je in een van je eerste weken uitgenodigd voor een kampeerlunch.

65 JAAR OBELINK

MET HARM JAN.

65 JAAR OBELINK.

MET HARM JAN.

“Het is super om deel uit te maken van Obelink en persoonlijk vind ik elk jaar weer bijzonder, maar een jubileum maakt het natuurlijk extra speciaal."

TRAINEESHIP

MET HIDDE.

TRAINEESHIP
MET HIDDE

Hidde is inmiddels begonnen aan zijn tweede traineeship binnen Obelink en hij vertelt graag over zijn ervaringen met het Obelink Traineeship.

MEER

VERHALEN.

MEER

VERHALEN.

Roar bij team logistiek.

“De werksfeer is heel erg fijn en er zijn mooie kansen om door te groeien door middel van opleiding. Leuke feestjes en Obelink staat in iedere cirkel voor je klaar.” 

Lees verder >

Bijbaan bij Obelink? "Leren en Bijverdienen!"

“Met een bijbaan bij kan ik mooi wat bijverdienen, bij Obelink zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met school.” 

Lees verder >

Een praatje maken aan de kassa, met Danique!

"Ik vind het heel erg leuk! Leuke klanten en vriendelijke collega’s, de tijd vliegt voorbij. Mijn Duits gaat ook steeds beter, ik leer snel door het gewoon te doen, zo leer je weer van collega’s en ook klanten."

Lees verder >

Leanne bij team verkoop.

“Ik ben eigenlijk via een bekende op de tuinmeubelen afdeling van Obelink terecht gekomen en hier nu inmiddels bijna een jaar werkzaam!"

Lees verder >

Tussenjaar bij Obelink? "Doen! Hartstikke leuk!"

"Ik ervaar mijn tussenjaar als erg leuk en leerzaam. Ik werk in de winkel binnen de cirkel Sport & Outdoor. Mijn leuke collega’s en de open en goede werksfeer zorgen voor veel plezier op de werkvloer."

Lees verder >

FEESTEN

& CADEAUS.

In 2024 staan er maar liefst vier Obelink feestjes op de agenda! Van zomerborrel tot kerstborrel en van oktoberfest tot jubilaris feesten.

FEESTEN

& CADEAUS.

In 2024 staan er maar liefst vier Obelink feestjes op de agenda! Van zomerborrel tot kerstborrel en van oktoberfest tot jubilaris feesten.

LAATSTE

NIEUWS.

Een kijkje bij het nieuwe distributiecentrum: De kampeergelukfabriek

Een kijkje bij ons nieuwe distributiecentrum, de Kampeergelukfabriek, in Winterswijk. Één van de nieuwste en modernste logistieke omgevingen van Nederland.

Lees verder >

Onze nieuwe kantoren bij de kampeergelukfabriek

Naast ons nieuwe distributiecentrum bij ‘de Kampeergelukfabriek’, hebben we op deze locatie ook geweldig mooie nieuwe kantoorruimtes. Met een deel van onze teams zijn we van onze kantoren boven die winkel naar deze nieuwe locatie verhuisd.

Lees verder >

Jubilarissenfeest 2023

Zondag 12 februari was het groot feest bij Obelink: proosten op maar liefst 13 jubilarissen, samen met familie en collega’s.

Lees verder >

Oktoberfest 2022

Afgelopen oktober heeft onze personeelsvereniging weer een fantastisch Oktoberfest georganiseerd voor al onze medewerkers! Het Oktoberfest werd afgetrapt met het vogelschieten. Daarna klonk de tiroler muziek door de feesttent, de bierpullen werden op tafel gezet en zo konden de dansjes in de lederhosen en dirndls beginnen. Een zeer geslaagde middag, op naar volgend jaar!

Sportief Obelink

In de zomer komen onze sportieve collega’s in Obelink blauw in actie op de sportvelden van Winterswijk. Afgelopen jaar stonden we voor het eerst ook met een damesteam op de groene velden! Daarnaast hebben we ook fanatiek deelgenomen aan het beachvolleybal toernooi. Sportiviteit, teambuilding en vooral ook gezelligheid met collega’s.

Samenwerking Zwarte Cross

Ieder jaar zijn we de week voordat het grootste festival van de Achterhoek weer losbarst aanwezig op het terrein van de Grasnapolsky camping van de Zwarte Cross om onze Obelink Sahara tenten op te bouwen. Ook afgelopen jaar stonden de tenten er weer mooi en strak bij.

AANKOMENDE

EVENEMENTEN.

Fiets naar je werk dag
Mei 2024

Op fiets naar je werk dag dagen wij onze collega’s uit om de auto thuis te laten en op de fiets naar Obelink te komen. Een goed en vrolijk begin van de dag!

Obelink sportzomer
Zomer 2024

De eerste bedrijfstoernooien voor dit jaar staan alweer op de agenda, met o.a. badminton, zaal- en beachvolleybal en voetbal!