PAK JOUW ROL

BIJ TEAM

E-COMMERCE.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

E-COMMERCE

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM E-COMMERCE

Het kampeerstartpunt, maar dan online! Wij beheren webshops in 7 talen waar we onze klanten zo goed mogelijk willen helpen. In een team vol ontwikkelaars, analisten, zoekmachine marketeers en online marketeers zijn we elke dag bezig met ons online platform. Met deze cirkel zorgen we voor een zo goed mogelijke gebruikerservaring op onze website en halen we zoveel mogelijk uit onze owned en paid kanalen.

Ga direct naar:          Over team e-commerce            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

E-COMMERCE

E-commerce blijft groeien en is voor Obelink een belangrijke factor om internationaal zichtbaar te zijn. Online verkopen heeft niet alleen te maken met zorgen dat het juiste assortiment online staat, maar ook met vindbaarheid, de juiste strategie en klantenbinding. Hier is ons E-commerce team dagelijks mee bezig vanuit onze splinternieuwe ‘Kampeergelukfabriek’, de locatie van waaruit we ook alle online bestellingen verzenden. Met de creatiefste werkplekken & overlegruimtes ben je werkzaam op één van de mooiste kantoren in de hele Achterhoek.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

HELEEN.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.