PAK JOUW ROL

BIJ TEAM FACILITAIRE DIENSTVERLENING.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

FACILITAIRE DIENSTVERLENING.

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM FACILITAIRE DIENSTVERLENING.

Een aangenaam klimaat in de winkel en op de kantoren, een nette & schone werkomgeving, terreinonderhoud en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze facilitaire dienstverlening is van alle markten thuis en zorgt ervoor dat iedereen goed, fijn en veilig kan werken op al onze locaties.

Ga direct naar:          Over team Facilitaire dienstverlening            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

FACILITAIRE
DIENSTVERLENING.

Met een gedreven team van alleskunners is voor onze facilitaire dienstverlening niets teveel gevraagd. In dit team ben je dagelijks in contact met allerlei collega’s uit het hele bedrijf. De ene dag ben je druk in de winkel en de andere dag ga je voor verschillende klussen naar de kampeergelukfabriek. Geen dag is hetzelfde! Het team zorgt ervoor dat Obelink de best mogelijke werkomgeving heeft voor onze collega’s, en de beste winkelomgeving voor onze klanten.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

UITGELICHTE

VACATURES