PAK JOUW ROL

BIJ TEAM INKOOP.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

INKOOP

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM INKOOP

Het inkoopteam streeft er naar dat heel Europa kampeert met Obelink producten. Zijn er nieuwe producten op de markt? Zien wij kansen voor het ontwikkelen van ons eigen product? Met welke producten kunnen wij onszelf nog meer onderscheiden? Met deze vragen is het inkoopteam elke dag bezig. De juiste producten voor de beste prijs. Online of in de winkel: we willen graag dat je je hele boodschappenlijstje bij ons kunt afstrepen.

Ga direct naar:          Over team inkoop            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

INKOOP

Trends op de voet volgen, het uitzoeken van de nieuwe collectie kampeerartikelen en producten ontwikkelen voor ons eigen merk: dit is slechts een kleine greep van de dagelijkse werkzaamheden van ons inkoopteam. Met de beste strategie en speurneuzen wordt ieder jaar weer het grootste kampeerassortiment van Europa samengesteld. Van campingstoelen en campingtafels tot voortenten en luifels. En signaleren we een nieuwe trend? Dan zoeken we heel graag uit of we een product zelf kunnen ontwikkelen voor ons groeiende eigen merk assortiment. Als aanvulling op ons eigen assortiment werken we ook samen met verkooppartners. Hierdoor kunnen we oneindig groeien in het aantal producten en kunnen we snel inspelen op trends en ontwikkelingen in kampeerland.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

DION.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.