PAK JOUW ROL

BIJ TEAM IT.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

IT

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM IT

In ons IT team zijn we elke dag bezig om nieuwe en bestaande technologie optimaal in te zetten voor de beste ervaring voor eindgebruikers. Dat gaat over de ontwikkeling van onze webshops tot de juiste hardware en software installeren. Ons IT team gaat voor kwaliteit en veiligheid voor zowel onze klant als medewerker.

Ga direct naar:          Over team IT            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

IT

Bij netwerkproblemen of andere technische complicaties handelt ons IT team snel om het probleem zo snel mogelijk weer op te lossen, zo kunnen onze klanten veilig onze website blijven bezoeken en onze medewerkers met werkplezier door blijven werken. Het IT team zorgt ervoor dat onze systemen betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Met afwisselende vraagstukken is iedere dag weer een leuke uitdaging!

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

JESSE.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.