PAK JOUW ROL

BIJ TEAM KASSA.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

KASSA

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM KASSA

Als kassamedewerker bij Obelink ben je niet alleen verantwoordelijk voor het afrekenen van producten, maar draag je ook bij aan een leuke ervaring voor onze klanten. Meedenken met de klant, problemen oplossen of gewoon een gezellig gesprekje over de aanstaande kampeervakantie: het werken aan de kassa bij Obelink is diverser dan je denkt. Geen dag is hetzelfde en je bent dagelijks in contact met duizenden internationale klanten.

Ga direct naar:          Over team kassa            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

KASSA

Waar het allemaal mee begon ruim 60 jaar geleden: onze winkel in Winterswijk. Jaarlijks ontvangen wij hier honderdduizenden kampeerders uit heel Europa die hun vakantie starten met een bezoekje aan Obelink. In onze winkel draait het om beleving. Een plek waar kampeerders het kampeergevoel echt ervaren. Het vakantieplezier begint niet pas op vakantie, maar al bij het uitzoeken van de benodigde spullen. Dat fijne kampeergevoel begint al binnen in onze winkel! Als kassamedewerker kun jij dat kampeergevoel nog meer versterken door de klant goed te helpen aan de kassa. Is er onduidelijkheid over een prijs, een vraag over de membercard of wil de klant graag vertellen over z’n aanstaande kampeervakantie? Jij kunt de klant met een glimlach laten vertrekken.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

RICK.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.