PAK JOUW ROL

BIJ TEAM MARKETING

& COMMUNICATIE.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

MARKETING & COMMUNICATIE

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM MARKETING & COMMUNICATIE

Het creatieve hart van Obelink. Met welke boodschap bereiken we onze doelgroep het beste? En wat kunnen we doen om ons merk nog beter in de markt te zetten? In deze cirkel worden de leukste marketing campagnes bedacht en maken we al ons beeldmateriaal helemaal zelf. Van productfoto’s en video’s, shoots op de camping tot grafische vormgeving. Alle (kampeer)harten veroveren is ons doel!

Ga direct naar:          Over team marketing & communicatie            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM
MARKETING & COMMUNICATIE

Binnen onze marketing & communicatie cirkel staat zowel de klant als de medewerker centraal. Wij vinden het belangrijk om één Obelink te zijn, of je nou communiceert met een collega of met een klant. We houden zowel de interne als de externe communicatie op peil, bedenken de leukste campagnes en zetten zoveel mogelijk producten zelf op de foto of video in onze grote studio.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

ELKE.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.