PAK JOUW ROL

BIJ TEAM MENS, ONTWIKKELING

EN CULTUUR.

Voel je vrij. Groei met Obelink .

TEAM

MENS, ONTWIKKELING EN CULTUUR.

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM MENS, ONTWIKKELING EN CULTUUR.

Blije medewerkers, blij merk! In de cirkel mens, ontwikkeling & cultuur zijn we elke dag bezig met onze (toekomstige) medewerkers. Van het werven van nieuwe collega’s tot het coachen op roldenken. We gaan voor een inspirerende werkomgeving zodat we altijd het beste uit onszelf kunnen halen.

Ga direct naar:          Over team mens, ontwikkeling en cultuur            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

MENS, ONTWIKKELING EN CULTUUR.

Een team dat zorgt voor onderlinge verbinding, voor nieuwe collega’s die perfect bij Obelink passen en voor ontwikkeling van onze organisatiestructuur. Dit team zet zich elke dag weer in om een ambitieuze organisatie te blijven waarbij iedereen zijn kansen kan pakken om op de juiste plek zijn werk met trots en plezier uit te kunnen voeren. En daar hoort natuurlijk op z’n tijd ook het organiseren van een leuke activiteit of feestje bij! Het mens, ontwikkeling & cultuur team kent Obelink en onze collega’s als de beste, en zorgt ervoor dat werken bij Obelink een feestje is.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

DION.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.