PAK JOUW ROL

BIJ TEAM VERKOOP.

Voel je vrij. Groei met Obelink.

TEAM

VERKOOP

 

PAK JOUW ROL

BIJ TEAM VERKOOP

Het verkoopteam in onze winkel streeft er elke dag weer naar om onze klanten een ultieme winkelervaring te geven. In een team vol gedreven verkopers leer je elke dag weer bij. Geen dag is hetzelfde in onze grote winkel waar je dagelijks duizenden internationale kampeerders tegenkomt. Het vakantiegevoel begint bij Obelink, en daar kun jij als verkoper een steentje aan bijdragen!

Ga direct naar:          Over team verkoop            Onze cultuur            Uitgelichte vacatures

OVER TEAM

VERKOOP

Waar het allemaal mee begon ruim 60 jaar geleden: onze winkel in Winterswijk. Jaarlijks ontvangen wij hier honderdduizenden kampeerders uit heel Europa die hun vakantie starten met een bezoekje aan Obelink. In onze winkel draait het om beleving. Een plek waar kampeerders het kampeergevoel echt ervaren. Het vakantieplezier begint niet pas op vakantie, maar al bij het uitzoeken van de benodigde spullen. Dat fijne kampeergevoel begint al binnen in onze winkel! We geven graag advies over onze kampeerartikelen en daarom zijn we altijd op zoek naar echte verkopers. Door goed te luisteren naar de vragen van onze klanten worden we elke dag een beetje slimmer. En zo kunnen we iedere klant goed informeren over onze producten.

CULTUUR

Begonnen als familie en dat familiegevoel overheerst nog steeds. Dat je bij ons past, het Obelink DNA hebt, is voor ons belangrijker dan een goed CV. Tientallen jaren geleden werd door oprichter Jan Obelink met slechts één vraag het Obelink DNA getoetst: “Drink je ook bier?”. We werken hard, maar we houden duidelijk ook van een feestje & gezelligheid. Spontane borrels of etentjes met collega’s, een zomer- en kerstborrel of jubileumfeesten: we verzinnen ieder jaar weer genoeg redenen om gezellige momenten met elkaar te beleven. Check op onze inspiratiepagina welke feesten er in 2023 op de planning staan.

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN

RICK.

 

 

 

HEB JE VRAGEN?

STEL ZE AAN ONS.